Kolačići

Cookies

Pridržavamo pravo koristiti kolačiće (engl. cookije) na web stranici photoshore.hr. Kolačići predstavljaju skup podataka koji služe kao vaš anonimni individualni identifikator, na način da ga pojedina stranica na web stranici photoshore.hr koju posjećujete šalje vašem pregledniku.

Kada pristupite pojedinoj stranici photoshore.hr, šaljemo vam kolačiće koji se pohranjuju na vašem računalu i služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili stranicama photoshore.hr). To znači da ćemo prilikom svakog sljedećeg pristupa na photoshore.hr potražiti vaš kolačić kako bismo pročitali u njemu zapisane podatke. Kolačić ne sadrži vaše osobne podatke, nego omogućuje brže i učinkovitije aktiviranje informacija, podataka i postavki koje ste već prethodno priopćili prilikom pristupa i korištenja photoshore.hr. Našim kolačićima na vašem računalu ne može pristupiti neka internetska stranica koja nije dio web stranice photoshore.hr.
photoshore.hr prati statističku posjećenost svojih stranica isključivo radi dobivanja nužnih informacija o čitanosti svojih stranica i pri tom koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na:
http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html.

Isključivanjem kolačića odlučujete da li hoćete dopustiti pohranjivanje kolačića na vašem računalu. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u postavkama vašeg internetskog preglednika.

Službenik za zaštitu osobnih podataka
Teo Turković, photoshore j.d.o.o.
Zagreb (Grad Zagreb)Pohorska ulica 16
Telefon: +38598628994
E.mail: info@photoshore.hr